0297 – 753777 info@restaurant-eetze.nl

Veelgestelde vragen

 

Staat uw vraag er niet bij, neem contact met ons op

 

Is er een beperking op het all you can eat concept?

Binnen de tijdsduur van het door u gekozen arrangement kunt u onbeperkt genieten van alle gerechten, tapbier, huiswijnen en softdrinks. Om de prijs voor iedereen vriendelijk te houden verzoeken wij u niet méér op te scheppen dan u daadwerkelijk op kunt. Verspilling van eten en drinken wordt niet gewaardeerd en kan in rekening gebracht worden. (€ 5,- per bord en € 1,- per glas)

Kunnen we bij elkaar zitten met een groep en is er groepskorting?

All you can eat restaurant Eetze is zeer geschikt voor grote groepen. Wij raden u aan om tijdig te reserveren zodat u zeker weet dat u met de gehele groep bij elkaar kunt zitten.
Restaurant Eetze biedt graag voor alle gasten een eerlijke prijs. Alle kortingen zijn al in de prijs gecalculeerd. Eetze geeft geen groepskortingen.

Hebben jullie cadeaubonnen/ accepteren jullie creditcards of dinercheques?

Wij hebben alleen onze eigen Cadeaubonnen. Bij All you can eat restaurant Eetze kunt u een Cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag, een culinair cadeau! Helaas accepteren wij geen creditcards, dinercheques, dinerbonnen of VVV bonnen.

Ik heb een allergie/volg een dieet

Bij All you can eat Restaurant Eetze proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een dieet volgen of allergie hebben. Voorbeelden hiervan zijn een ei-, koemelk- of gluten allergie. Geeft u alstublieft bij uw reservering en/of bij binnenkomst aan waar wij rekening mee moeten houden.

Ik heb een maagverkleinende operatie gehad, krijg ik dan korting op het arrangement?

Wij kunnen geen korting geven indien u een maagverkleining bent ondergaan, dit om al onze gasten eerlijk te behandelen. U betaalt bij Restaurant Eetze voor de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht hetgeen u eet of drinkt. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.

Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons vanaf 20 personen op rekening dineren. Hiervoor rekenen wij € 10 administratiekosten en vragen we u het volgende te overhandigen:

  • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
  • Getekende opdrachtbevestiging

Kan ik de rekening splitsen?

Nee, helaas is het niet mogelijk de rekening te splitsen. Per gezelschap krijgt u één rekening.

Is All you can eat restaurant Eetze ook leuk voor kinderen?

All you can eat Restaurant Eetze is zeer geschikt voor kinderen. Zo is er een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet, en is er een super leuke speelruimte aanwezig. Daarnaast is in samenwerking met Gamestudio Aalsmeer de game zaal na 18:00 ’s avond alleen toegankelijk voor de jonge gasten van Eetze.

Wij zijn uitgegeten, kunnen wij langer natafelen of met de kinderen in de gamestudio verblijven?

U betaalt bij ons niet voor het geen u eet of drinkt maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief; €3,- per persoon voor elk extra uur of een deel hiervan. Alle consumpties na uw tijdsduur worden apart in rekening gebracht. Ook de gamestudio valt onder uw tijdsduur.

Krijg ik korting als ik jarig ben?

Op de dag van de verjaardag eet de jarige voor € 18 voor 2 uur en € 20 voor 3 uur van de prijs bij een gezelschap vanaf minimaal vier volwassenen. (legitimatie verplicht) .

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren in het naast gelegen parkeergarage. Of voor op het plein bij de hoofdingang. De kosten zijn dan € 2,- per parkeerkaart. Deze kunt u afrekenen aan de kassa van Eetze.

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren is niet verplicht. Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. In verband met beschikbaarheid kunnen wij u op deze manier een plaats garanderen.

Openingstijden

MAANDAG
Gesloten, tenzij feestdag

DINSDAG – DONDERDAG
17:00 – 22:00

VRIJDAG ZONDAG
16:00 – 22:30

Contact

Restaurant Eetze
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297 – 753777
E: info@restaurant-eetze.nl